Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ανακαλύψαμε ένα νέο, παραδοσιακό καφενεδάκι στο χωριό που σερβίρει μπούκωμα το σαββατοκύριακο

Εδώ θα δοκιμάσεις φρέσκα σπιτικά γλυκά και τσιμπήματα με κυπριακό ποτό

Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Σεπτέμβριος μας έκανε την χάρη και μας έφερε πιο χαμηλές θερμοκρασίες έπειτα από ένα πολύ καυτό καλοκαίρι. Αυτή την εποχή, το φθινόπωρο αναζητάμε αφορμές για εξορμήσεις εκτός πόλης, μίνι εκδρομές σε όμορφα χωριά αλλά και σε χώρους ιδιαίτερους για φαγητό, καφέ και χαλάρωση.

Πρόσφατα, λοιπόν, ανακαλύψαμε ένα χώρο ιδανικό για την εποχή όπου θα πας θα φας και θα περάσεις όμορφα. Ο λόγος για ένα αυθεντικό αλλά καινούργιο παραδοσιακό κυπριακό καφενείο με όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουμε στο μυαλό μας με το όνομα "Το Καφενείο του Χωρκού".

Οι ιδιοκτήτες έκαναν πραγματικά υπέροχη δουλειά αφού δημιούργησαν ένα πανέμορφο χώρο με όλα εκείνα τα στοιχεία των παραδοσιακών καφενείων της Κύπρου.

Αυτό το κουκλίστικο καφενείο με την όμορφη βεράντα που της κάνουν σκιά τα ψηλά δέντρα ενώ ο χώρος μοσχοβολάει βασιλικό βρίσκεται στο χωριό Πισσούρι και συγκεκριμένα στην πλατεία της κοινότητας.

Στο όμορφο καφενείο της πλατεία στο Πισσούρι θα απολαύσετε νόστιμα σπιτικά γλυκά, τσιμπήματα με κυπριακό ποτό ενώ το σαββατοκύριακο το μαγαζί σερβίρει παραδοσιακό κυπριακό μπούκκωμα με γνήσια και φρέσκα κυπριακά προϊόντα.

Το Καφενίο του Χωρκού είναι μία καλή ευκαιρία για βόλτα μέχρι το Πισσούρι, στάση για καφέ και συνέχεια ίσως για την Πάφο ή κάποια άλλη εκδρομή στην περιοχή.

(99925159) Πλατεία Πισσουρίου, επ. Λεμεσού. Το μπούκωμα σερβίρεται σαββατοκύριακο 10.00-13.00.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close